Jag håller även föredrag, berättar och visar bilder om mina resor. För företag och idrottsföreningar kan jag berätta om hur jag förberedde mig för resor, tala om hur jag sätter mina mål och hur jag sedan motiverar mig för att uppnå dem. Som biolog kan jag även hålla föredrag om naturen jag ser under mina resor.
Mina referenser hittar du under Partners »

Är du intresserad? Kontakta mig »
Tycker du om mina bilder? Jag har bilder till försäljning. Ta en titt i fotogalleriet och kontakta mig om du är intresserad. Jag har även många andra bilder. Mest på natur och landskap.
Scutisorex är det vetenskapliga släktnamnet på en näbbmus på omkring 100 gram som lever i Östafrika, Scutisorex somereni. Den har en ryggrad som är uppbyggd på ett mycket speciellt sätt som gör den enormt stark. En man på omkring 80 kg kan stå på näbbmusen utan att den tar skada (men det betyder inte att den inte protesterar).
Jobb i Serengeti
Jag har nu lämnat cykeln hemma i Sverige och istället börjat jobba. Jag har fått ett jobb på Lejonprojektet i Serengeti i Tanzania. Jag fortsätter do...
2010-11-07 10:38:03

Mer info »
Hosta i Quito
Hej! Jag har inte uppdaterat dagboken på ett tag. Det beror på att jag egentligen inte gjort så mycket sedan sist beroende på en långvarig hosta so...
2010-04-10 19:34:27

Mer info »
Brasilien
Nu har jag kommit till Brasilien. Ett land som låter som tropik och värme. Men hösten och vintern jagar mig an så länge norrut på kontinenten och ännu...
2009-06-04 22:22:34

Mer info »
Alla nyheter »
Fotogalleri RYSSLAND & UKRAINA

 

Håll muspekaren över bilderna för att läsa om dem och klicka på dem för att se dem i större format.

 Stellan med frost i polisongerna, Ryssland.  Jag cyklar över en träbro på valdagen i Ryssland. Två av tre pojkar som tävlade om att få tvätta våra cyklar, Ryssland. 
 Jag på röda torget med Kreml och St. Basils katedral i sikte, Moskva.  St. Basils katedral, Moskva.  St. Basils katedral by night, Moskva.
 Jag (till vänster) och Stellan med cyklarna i Moskvas tunnelbana, Ryssland.  Jag cyklar på en gen- och senväg över en åker, Ryssland.  Våren har kommit till Ryssland där jag cyklar över en bäck.
 Stellans pakethållare svetsas - igen, Ryssland.  Grillfest, Ukraina.  Lunch på ett café i närheten av Tjernobyl, Ukraina.
 Lövgroda, Ukraina.  Jag har fångat en östlig igelkott, Ukraina.  Två kor undersöker cyklarna, Ukraina.
 Ätlig groda, Ukraina.  Nipsippor som blommar på våren, Ukraina.  Jag vilar på en skylt "Kirovogradska oblast".
 Stellan och hans cykeltuta, Ukraina.  Grönfläckig padda i närheten av Tjernobyl, Ukraina.  Blåhake (vitstjärnig) rastar på sin väg norrut i Ukraina.
 Svarthakad buskskvätta, Ukraina.  Denna kväll vann Ukraina eurovisionsslagerfestivalen. Bro i södra Ukraina.  

Administration - Design och Webbutveckling av Webking webbutveckling och it-konsulting ab