Jag håller även föredrag, berättar och visar bilder om mina resor. För företag och idrottsföreningar kan jag berätta om hur jag förberedde mig för resor, tala om hur jag sätter mina mål och hur jag sedan motiverar mig för att uppnå dem. Som biolog kan jag även hålla föredrag om naturen jag ser under mina resor.
Mina referenser hittar du under Partners »

Är du intresserad? Kontakta mig »
Tycker du om mina bilder? Jag har bilder till försäljning. Ta en titt i fotogalleriet och kontakta mig om du är intresserad. Jag har även många andra bilder. Mest på natur och landskap.
Scutisorex är det vetenskapliga släktnamnet på en näbbmus på omkring 100 gram som lever i Östafrika, Scutisorex somereni. Den har en ryggrad som är uppbyggd på ett mycket speciellt sätt som gör den enormt stark. En man på omkring 80 kg kan stå på näbbmusen utan att den tar skada (men det betyder inte att den inte protesterar).
Jobb i Serengeti
Jag har nu lämnat cykeln hemma i Sverige och istället börjat jobba. Jag har fått ett jobb på Lejonprojektet i Serengeti i Tanzania. Jag fortsätter do...
2010-11-07 10:38:03

Mer info »
Hosta i Quito
Hej! Jag har inte uppdaterat dagboken på ett tag. Det beror på att jag egentligen inte gjort så mycket sedan sist beroende på en långvarig hosta so...
2010-04-10 19:34:27

Mer info »
Brasilien
Nu har jag kommit till Brasilien. Ett land som låter som tropik och värme. Men hösten och vintern jagar mig an så länge norrut på kontinenten och ännu...
2009-06-04 22:22:34

Mer info »
Alla nyheter »
KAP TILL KAP

Här följer en dagbok om en cykeltur mellan Nordkap i Norge och Kapstaden i Sydafrika. Den första delen av resan hade jag tidvis sällskap av Stellan Johansson som även turats om med att skriva i dagboken. Sedan Sinaihalvön i Egypten har vi cyklat skilda vägar. Från och med inlägget den 25 juni 2004 i Istanbul är alla dagboksinlägg skrivna av mig.
Den 1 juli 2007 kom jag fram till Kapstaden, efter ungefär två år på cykeln (exklusive avbrott).

 

Klicka på de olika dagboksinläggen i spalten till vänster för att läsa om vad som hänt. Det finns även fotogallerier att titta på.

 

Kap till kap

Administration - Design och Webbutveckling av Webking webbutveckling och it-konsulting ab