Jag håller även föredrag, berättar och visar bilder om mina resor. För företag och idrottsföreningar kan jag berätta om hur jag förberedde mig för resor, tala om hur jag sätter mina mål och hur jag sedan motiverar mig för att uppnå dem. Som biolog kan jag även hålla föredrag om naturen jag ser under mina resor.
Mina referenser hittar du under Partners »

Är du intresserad? Kontakta mig »
Tycker du om mina bilder? Jag har bilder till försäljning. Ta en titt i fotogalleriet och kontakta mig om du är intresserad. Jag har även många andra bilder. Mest på natur och landskap.
Scutisorex är det vetenskapliga släktnamnet på en näbbmus på omkring 100 gram som lever i Östafrika, Scutisorex somereni. Den har en ryggrad som är uppbyggd på ett mycket speciellt sätt som gör den enormt stark. En man på omkring 80 kg kan stå på näbbmusen utan att den tar skada (men det betyder inte att den inte protesterar).
Jobb i Serengeti
Jag har nu lämnat cykeln hemma i Sverige och istället börjat jobba. Jag har fått ett jobb på Lejonprojektet i Serengeti i Tanzania. Jag fortsätter do...
2010-11-07 10:38:03

Mer info »
Hosta i Quito
Hej! Jag har inte uppdaterat dagboken på ett tag. Det beror på att jag egentligen inte gjort så mycket sedan sist beroende på en långvarig hosta so...
2010-04-10 19:34:27

Mer info »
Brasilien
Nu har jag kommit till Brasilien. Ett land som låter som tropik och värme. Men hösten och vintern jagar mig an så länge norrut på kontinenten och ännu...
2009-06-04 22:22:34

Mer info »
Alla nyheter »
Fotogalleri SYRIEN & LIBANON

 

Håll muspekaren över bilderna för att läsa om dem och klicka på dem för att se dem i större format.

 Läskförsäljare mitt mellan körfilerna på motorväg, Syrien.  Stellan med maskot, Syrien.  Beduin som stolt visar upp sitt vapen i den syriska öknen.
 Beduinbarn som roar sig med en mindre road åsna, Syrien.  Hund med nitar, Syrien.  Jag har hittat (bittra) mandlar, Libanon.
 Stellan bakom en getflock, Libanon.  Stäppliljor, Libanon.  Moln och solnedgång efter att ha cyklat upp på 2 600 möh, Libanon.
 Stellan lagar punktering, Libanon.  Svärmarlarv på Euphorbia, Libanon.  Några av de få bibliska cedrar som finns kvar, Libanon.
 Agam, Libanon.  Jag cyklar på en stig längs en bergssluttning, Libanon.  Stellan på bergssluttning, Libanon.
 Jag med Bsherri i bakgrunden, Libanon.  En av hundratals bivråkar på väg söderut, Libanon.  Orkidé (Epipactis veratrifolia), Libanon.
 Byar i skymning på de Libanesiska bergen.  Jag på väg mot den syriska gränsen på en numera sönderbombad väg, Libanon.  Gula taxibilar trängs i Damaskus, Syrien.
 Stellan kokar kaffe på balkongen i Damaskus, Syrien.  Solnedgång i Libanon.  

Administration - Design och Webbutveckling av Webking webbutveckling och it-konsulting ab