Jag håller även föredrag, berättar och visar bilder om mina resor. För företag och idrottsföreningar kan jag berätta om hur jag förberedde mig för resor, tala om hur jag sätter mina mål och hur jag sedan motiverar mig för att uppnå dem. Som biolog kan jag även hålla föredrag om naturen jag ser under mina resor.
Mina referenser hittar du under Partners »

Är du intresserad? Kontakta mig »
Tycker du om mina bilder? Jag har bilder till försäljning. Ta en titt i fotogalleriet och kontakta mig om du är intresserad. Jag har även många andra bilder. Mest på natur och landskap.
Scutisorex är det vetenskapliga släktnamnet på en näbbmus på omkring 100 gram som lever i Östafrika, Scutisorex somereni. Den har en ryggrad som är uppbyggd på ett mycket speciellt sätt som gör den enormt stark. En man på omkring 80 kg kan stå på näbbmusen utan att den tar skada (men det betyder inte att den inte protesterar).
Jobb i Serengeti
Jag har nu lämnat cykeln hemma i Sverige och istället börjat jobba. Jag har fått ett jobb på Lejonprojektet i Serengeti i Tanzania. Jag fortsätter do...
2010-11-07 10:38:03

Mer info »
Hosta i Quito
Hej! Jag har inte uppdaterat dagboken på ett tag. Det beror på att jag egentligen inte gjort så mycket sedan sist beroende på en långvarig hosta so...
2010-04-10 19:34:27

Mer info »
Brasilien
Nu har jag kommit till Brasilien. Ett land som låter som tropik och värme. Men hösten och vintern jagar mig an så länge norrut på kontinenten och ännu...
2009-06-04 22:22:34

Mer info »
Alla nyheter »
Fotogalleri TANZANIA

 

Håll muspekaren över bilderna för att läsa om dem och klicka på dem för att se dem i större format.

 Så här såg mycket av cyklingen i västra och centrala Tanzania ut.  Efter en inventering av mina cykelväskor hittade jag dessa böcker, 18 st och 50 cm hög trave.  Det var torrt i västra och centrala Tanzania. Detta mjölkvita vatten smakade dock gott.
 Stora Baobab-träd sätter sin prägel på landskapet.  Baobab-träden får elefanterna att se små ut. Tarangire nationalpark.  En massiv buffel i Serengeti nationalpark.
 En zebra med två starar (Wattled starlings) på ryggen i Serengeti nationalpark.  En struts i Ngorongoro conservation area.  Jag tittar på lejon i Serengeti nationalpark.
 Maraboustork i Ngorongoro conservation area.  Sekreterarfågel i Serengeti nationalpark.  Ett litet skogsparti i Ngorongorokratern.
 En lejonhanne vid ett vattenhål i Serengeti nationalpark.  Solnedgång på ön Pemba.  Frakt av cykeln i en för smal båt.
 Camping vid Indiska Oceanen på en liten ö utanför Pemba.  Zanzibar Red Colobus finns bara på ön Zanzibar utanför Tanzanias kust.  Fisk, kött, bläckfisk, räkor och mycket annat såldes vid hamnen på Zanzibar.

Administration - Design och Webbutveckling av Webking webbutveckling och it-konsulting ab